Име: КЪЩА ЗА ГОСТИ МАНАСТИРА
Телефони: text to image
Отрасъл: Хотелиерство
Дейност:

Къща за гости

Ключови думи: къща за гости, къща, манастира, двор, село
  • catalog.bg
  • КЪЩА ЗА ГОСТИ МАНАСТИРА

За нас

Стилна и уютно обзаведена 3-етажна къща, с професионално аранжиран и терасиран двор, с разнообразни и редки видове растения. От терасите и прозорците на дома се вижда неповторима панорамна гледка към селото и околностите му. Чудесна възможност за спокойна и комфортна почивка.
Първият етаж представлява самостоятелен апартамент с отделен и общ вход. Състои се от хол с камина, спалня, самостоятелен кухненски кът, оборудван с всичко необходимо и отделна баня с WC. В банята е разположена душ кабина за 2-ма с парна баня и тангентори. Чудесно предложение за хора с по-високи изисквания за
КЪЩА ЗА ГОСТИ МАНАСТИРА
луксозна почивка. Възможност за настаняване на 4-ма човека.
Вторият етаж се състои от голям хол с камина, удобна мека мебел и телевизор с кабелна телевизия. На второ ниво е трапезарията с маса за 6 човека и напълно оборудвана кухня (хладилник, печка с керамичен плот, микровълнова фурна, кафемашина, кухненски робот, тостер и всичко необходимо за едно домакинство). На същия етаж има баня с WC. От хола се излиза на голяма тераса с кът за почивка.
На третият етаж има 3 спални с възможност за настаняване на 6+1 човека. От едната спалня се излиза на тераса. На етажа има баня +WC.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+