ХОТЕЛ ЛОГАТЕРО

ХОТЕЛ ЛОГАТЕРО

ул. Цар Светослав Тертер
Созопол,
България
27.6963564
42.4173676
UserLikes
Име: ХОТЕЛ ЛОГАТЕРО
Адрес: Созопол, ул. Цар Светослав Тертер
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hotellogatero.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерство
Дейност:

Хотел.

Ключови думи: хотел логатеро, хотел, хотели, море, созопол

ХОТЕЛ ЛОГАТЕРО

Хотели

За нас

Хотел Логатеро впечатлява с модерна и интригуваща архитектура, функционален и стилен интериор. Красивата сграда на хотела е разположена в непосредствена близост до плаж Харманите в Созопол. Хотел Логатеро ще допадне на тези посетители на Созопол, които търсят съвременни удобства, стилно съвременно обкръжение, спокойствие, простор, самостоятелност. Атмосферата в хотела предлага всичко това и гарантира незабравим престой в Созопол.

Хотел Логатеро предлага настаняване в осем стаи за гости, две студиа и един ВИП апартамент. Обзаведени с вкус и внимание към детайла, те предлагат несравним съвременен комфорт и разнообразни удобства. На разположение на гостите на Хотел Логатеро е и прекрасно проектирана градина на няколко нива. Хотелът предлага и два открити плувни басейна - за деца и възрастни - и джакузи.

ВИП Апартамент
За тези гости, които искат да се наслаждават на пълна самостоятелност по време на своята почивка, без да се лишават от нито едно удобство, Хотел Логатеро предлага един ВИП апартамент. С площ от 140 кв. м., този апартамент предлага несравним комфорт. На разположение на неговите гости е елегантна трапезария и напълно оборудвана кухня с мивка, хладилник с фризер, котлони, миялна машина, микровълнова фурна, готварска печка. Гостите на апартамента могат да се настанят на голямо двойно легло и разтегателен диван. ВИП апартаментът разполага и с плазмен телевизор с кабелна телевизия, гардероб, тоалетка, самостоятелна луксозна баня, безжична интернет връзка, климатик, система за домашно кино с DVD плейър, две тераси, едната, от които с площ 70 кв. м. е с изглед към морето и разполага с фитнес уред.

Стаи
Хотел Логатеро предлага с осем просторни и изключително стилни стаи за гости, оборудвани с множество модерни удобства като безжична интернет връзка, плазмен телевизор с кабелна телевизия, климатик, мини бар, луксозна самостоятелна баня. Стаите разполагат със спалня, гардероб, тоалетка и тераса с изглед към морето.

Студио
С функционалния си интериор, двете студиа на Хотел Логатеро са изключително подходящи за комфортното настаняване на семейство или група приятели. Те са обзаведени с голямо двойно легло, два разтегателни дивана, гардероб, тоалетка. И двете студиа разполагат с кухни, оборудвани с котлони, хладилник, кафе машина, микровълнова печка, мивка. Допълнителните удобства в студиата включват плазмен телевизор с кабелна телевизия, безжична интернет връзка, климатик, тераса, самостоятелна баня с луксозно оборудване.




 

Открийте ни в Google+