Сподели във Facebook


ул. Драма 2
Банско,
България
23.4944825
41.8321729
UserLikes
Име: КОМПЛЕКС БОЖУРЛЕНД / BOJURLAND
Адрес: Банско, ул. Драма 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bojurland.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерство
Дейност:

Хотел

Ключови думи: хотел, хотел в банско, банско, почивка в банско, почивка на планина
  • catalog.bg
  • КОМПЛЕКС БОЖУРЛЕНД / BOJURLAND

За нас

КОМПЛЕКС БОЖУРЛЕНД е разположен в самото сърце на Банско – най-известния и модерен български планински курорт в Пирин планина, на 150 км. южно от София и много близо до Националния парк Пирин – се намира новият уникален комплекс БОЖУРЛЕНД.
Удобно ситуиран в центъра на Банско, само на няколко минути от известните таверни, търговската и развлекателната част на града и само на 10 минути с кола от лифта, гарантира значителна капиталова възвръщаемост в резултат от чудесната локация, осигуряваща бърз достъп до ски пистите.


Комплек
КОМПЛЕКС БОЖУРЛЕНД / BOJURLAND
с БОЖУРЛЕНД е разположен на площ от около 30,000 кв.м. Проектът се състои от четири фази. Фази 1 & 2 са вече изградени на площ от над 10,000 кв. м. и 95% от техните 165 апартамента са вече продадени.

Стил & Дизайн

Къщите са проектирани в традиционния стил за Банско с особено внимание към детайла в проектирането и довършителните работи на всеки един апартамент: естествен камък и дърво са използвани в голяма степен в комплекса . Къща A е уникална, докато къщи Б1 до Б7 са идентични и имат асансьори до всеки от четирите етажа.
 
Открийте ни в Google+