ул. Иван Вазов 172
Тетевен,
България
24.2561434
42.9198522
UserLikes
Име:

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕНИЦА ТЕТЕВЕН

Адрес: Тетевен, ул. Иван Вазов 172
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hotel-enica.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерство
Дейност:

Хотели в Тетевен. Хотелски комплекс.

Ключови думи: хотели тетевен, hotel teteven, hotel enica, offroad teteven, хотел тетевен
  • catalog.bg
  • ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕНИЦА ТЕТЕВЕН

Галерия


ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕНИЦА ТЕТЕВЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕНИЦА ТЕТЕВЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕНИЦА ТЕТЕВЕН


Сподели във Facebook





Файлове


Услуги

Ресторантът на хотел Еница предоставя едни от най-добрите условия за провеждане на Вашата сватба, а професионалното обслужване на персонала гарантира изживяването на незабравими мигове в един от най-важните дни в живота Ви.
Ресторантът и лоби барът в хотел Еница са подходящо място за честване и отпразнуване на Вашия сватбен или друг юбилей, като можете да разчитате на професионализъм в подготовката и качеството на обслужване на Вашето юбилейно тържество.
В запазена марка на хотел Еница се превръща уникалният интериорен дизайн и предлага на своите гости разнообразен избор от тематични стаи. Имате възможността да изберете между стаите Пролет, Лято, Есен и Зима, а за по-специални поводи или разнообразие на престоя Ви можете да отседнете в Морска стая, Стая на влюбените, Розова стая и други.
Ресторантът на хотел Еница има капацитет от 160 места на закрито и тераса с капацитет 80 места и е подходящ за провеждане на сватби и други семейни или фирмени тържества. Менюто в ресторанта е разнообразно и богато на ястия от българската и европейска кухня, както и на вина и напитки. За доброто настроение и прекарване на гостите се грижи оркестър с жива музика.
Посетителите, избрали хотел Еница през горещите дни на летния сезон, имат възможността да се възползват от открия басейн с шезлонги и детски кът за най-малките гости на хотела.
За всички свои посетители хотел Еница осигурява високоскоростен безжичен интернет, от който можете да се възползвате навсякъде в комплекса и във всяка една от стаите, в които сте отседнали.
В хотел Еница гостите могат да се отдадат на забавления като: Стрелба с лък, Сафари с джип в Тетевенския балкан, Конна езда Прабългарите – назад към корените, Алпийски приключения, Въжен тролей. Тук се организират и Тийм билдинг програми за фирми и индивидуални клиенти.
За един от най-важните дни в живота на Вашето дете, близък или приятел можете да разчитате на професионалните услуги на хотел Еница при отпразнуването на кръщене и да бъдете сигурни, че екипът на хотела ще се погрижи този ден да остане като един от най-специалните моменти в живота Ви.
За любителите на спорта и добрия тонус хотел Еница предоставя възможността да се възползват от добре оборудвана фитнес зала, която разполага с гладиатор, лежанка, колело и разнообразие от гири и малки щанги.
Ресторантът и лоби барът на хотел Еница са отлично и подходящо място за провеждането на фирмени тържества, а професионализмът на персонала ще превърне фирмения Ви празник в едно незабравимо изживяване.
 
Открийте ни в Google+