бул. Съединение 500
Велинград,
България
23.9907612
42.0236506
UserLikes
Име: SPA ХОТЕЛ РИЧ / SPA HOTEL RICH
Адрес: Велинград, бул. Съединение 500
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hotel-rich.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерство
Дейност:

SPA Хотел Рич

Ключови думи: хотел, хотели, хотели велинград, хотелиерство, хотел велинград

Услуги

В СПА хотел Рич можете успешно да поддържате добрата си форма и по време на своята почивка.


Нашият фитнес салон е напълно обзаведен с най-съвременно фитнес оборудване с професионални силови и кардио уреди, а фитнес инструкторът ще Ви даде професионален съвет или дори ще Ви помогне с изготвяне на персонални фитнес програми и диети. На Ваше разположение е също протеинов и фреш бар за максимален ефект от тренировките.
В СПА хотел Рич дори и Вие ще пожелаете да се върнете към детството!

Вашите деца са наши скъпи гости. При нас можете да сте напълно спокойни за тях – те са в сигурните и грижовни ръце на нашата детегледачка. Услугата е безплатна от 10:00 до 24:00 часа. Ако желаете грижа за Вашето дете в хотелската стая, заплащането е 10 лв. на час.
Детска площадка предлага на малките палавници много игри и забавления и е сертифицирана за безопасност според европейските стандарти.
Поиграйте с Вашите приятели или семейство и се порадвайте на забавни мигове заедно!

Билярдната зала на СПА хотел Рич е удобно разположена на ниво Лоби Бар.
Всяка стъпка към красотата трябва да бъде момент на удоволствие!

Професионалната работа на нашите добри фризьори и маникюристки ще накара всеки от Вас да получи мечтания външния вид и да се чувства така, както винаги е желал!
Обичаме приятните мигове с любима книга. А Вие?

Библиотеката се намира в близост до билярдната секция на хотела и предлага на гостите заглавия от отбрани автори. Насладете се на добро четиво докато отмаряте с чаша кафе или аперитив в Лоби бара.
Открийте красотата на околностите на Велинград на седло!
Разходка на кон с опитен водач – инструктор из дебрите на Родопа планина.

Обучението, инструктажа и ездата са под контрола на квалифициран инструктор. Конете са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – от начинаещи през напреднали до опитни ездачи.
За да разнообразим престоя Ви и да обогатим впечатленията Ви можем да организираме пикник в планината и да приготвим за Вас екологично чиста храна на жар под заслони или туристически хижи – услугата се предлага за групи над 5 човека. За по-големи групи е възможно да се организира и фолклорна програма.

Ако желаете да се разходите до Батак, Старинен Пловдив, Рилски манастир, Бачковски манастир, Асенова крепост, Кръстова гора, пещерата Снежанка, крепостта Цепина, винарска изба Тодороф и да се запознаете с богатото културно-историческо наследство, с удоволствие ще организираме за Вас еднодневни екскурзии и турове.
Приключението не се продава, правиш си го сам!Планинските пътеки в околностите на СПА хотел Рич предлагат чудесни условия за пълноценен туризъм.

Насладете се на тишината и живописните гледки, дишайте чист планински въздух, наситен с аромата на горски цветя
Поддържайте тялото си в добра форма и се погрижете за тонуса си, като се включите в някой от велотуровете с водач в планината!
За любителите на екстремните изживявания можем да предложим разходка с бъги с водач в планината по специални маршрути.
На разположение на гостите е безплатен външен паркинг с видеонаблюдение и с капацитет 30 паркоместа. Хотелът разполага и със закрит паркинг на подземното ниво на комплекса. Той се заплаща по 10 лв. на автомобил на нощувка.
 
Открийте ни в Google+